Medicijn uitgifte-automaat

Aan de buitenzijde van de apotheek vindt u de Pharmaself 24 medicijn uitgifte-automaat. Dit is een automaat waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw chronische medicatie uit kunt halen. Dus ook als de apotheek is gesloten.

U kunt u voor deze speciale dienstverlening opgeven aan de balie in de apotheek of via dit formulier.

Bezorgservice

Voor mensen die aan huis gebonden zijn en daardoor niet in staat zijn de apotheek te bezoeken, hebben wij een gratis bezorgdienst. Ook grote pakketten kunnen wij voor u langsbrengen. Wilt u gebruikmaken van deze service, dan kunt u uw huisarts vragen dit op het recept te zetten.

U kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen met de apotheek. Een telefoontje van uw kant is voldoende om ervoor te zorgen dat de geneesmiddelen of hulpmiddelen bij u thuisbezorgd worden.

Aparte spreekkamer

Wanneer u vragen heeft, die meer privacy vereisen dan op dat moment in de apotheek mogelijk is, vraag dan of u in de aparte spreekkamer een vraag kan stellen. Komt u op een druk moment in de apotheek en heeft u toch behoefte aan een rustig gesprek of extra uitleg over uw geneesmiddelen, dan maken wij daarvoor graag een afspraak met een apotheker of een assistente.

Aarzel niet daarom te vragen. Als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan mag u uw vragen altijd telefonisch stellen.

Inhalatie-instructie

Als u voor het eerst voor het eerst een inhalator gaat gebruiken, dan kunnen we in een aparte spreekkamer een inhalatie instructie geven. Tijdens de inhalatie instructie legt de assistente het gebruik van de inhalator uit, ze doet het inhaleren voor en er is ruimte om te oefenen met het inhaleren.

Als u twijfelt of u uw inhalator (nog) op de juiste wijze gebruikt, dan kan je ook altijd terecht voor een (extra) inhalatie instructie.

Herhaalservice

De herhaalservice is een speciale dienstverlening voor gebruikers van chronische medicatie. In samenwerking met de huisartsen zorgt de apotheek met deze dienstverlening dat u op tijd uw herhaalmedicatie ontvangt en dat u daar zelf niet aan hoeft te denken. Door de afstemming van de afleverdatum van de verschillende medicijn hoeft u veel minder vaak naar de apotheek te komen om uw medicatie op te halen

Wat zijn de voordelen van de herhaalservice?

  • U hoeft niet zelf bij te houden wanneer u toe bent aan een herhaling van uw medicijnen
  • U hoeft niet zelf naar de huisarts of de apotheek te bellen voor een herhaalrecept
  • U krijgt uw verschillende medicatie op dezelfde momenten in het jaar

Voorlichting

Wij streven ernaar u bij elke eerste uitgifte van een voor u nieuw medicijn een op uw situatie toegesneden computerbijsluiter mee te geven. In deze goed-leesbare bijsluiters staat duidelijk aangegeven hoe u uw geneesmiddelen moet innemen en welke voorzorgen u in acht moet nemen

Informatie

Natuurlijk zijn wij er niet alleen voor uw geneesmiddelen en hulpmiddelen. U kunt bij ons ook terecht voor allerlei informatie op gezondheidsgebied. In de apotheek hebben we gratis folders over diverse ziektebeelden.

Cosmetica

Ook voor cosmetica kunt u bij ons terecht. Het merk Vichy en Eucerin staat voor hoge kwaliteit en is alleen verkrijgbaar in de apotheek. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in huid en lichaamsverzorging. Heeft u een vraag over huidproblemen of last van een droge huid vraag ons om advies. Vichy en Eucerin biedt een breed assortiment voor vele toepassingen en huidtypes. Wij hebben een groot assortiment op voorraad. Daarnaast hebben wij folders en proefmonster voor u.

Wilt u online uw herhaalrecept ophalen?

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud