Spoed huisarts

’s avonds, ’s nachts en in het weekend

Afspraak maken

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00 uur.

Een normale afspraak duurt 10 minuten. Als u meer tijd nodig heeft, overleg dit dan met de doktersassistente.
Voor een dringend probleem kunt u altijd dezelfde dag terecht. Wij maken daarvoor zo nodig een extra afspraak.

Wanneer u naar onze praktijk belt om een afspraak te maken met de huisarts zal de assistente u vragen wat uw klachten zijn, we noemen dit triage. Onze assistenten zijn opgeleid om een uitgebreide telefonische triage te doen. Zo weet de assistente hoe snel een afspraak moet worden ingepland. Het is daarom belangrijk dat u op de vragen van de assistente zo goed mogelijk antwoord geeft.

Omdat het erg druk is in onze praktijk kan het zijn dat u langer moet wachten. Dat vinden wij ook erg vervelend. Toch maken wij tijd voor elke zorgvraag. Of uw zorgvraag voorrang moet krijgen bepaalt de assistente. De assistente is ervoor opgeleid om te beslissen hoe snel een afspraak gemaakt moet worden. Bij twijfel overlegt zij altijd met de huisarts.

Als u verhinderd bent voor een afspraak, vragen we u tijdig af te bellen.

Voor een afspraak met uw huisarts belt u op bovenstaande tijden via
035 5250777. Via Mijngezondheid.net kunt u een online afspraak maken met een van onze huisartsen.

Drukte verminderen

Wilt u een afspraak met uw huisarts wegens:

Maak dan alstublieft een afspraak bij de afdeling fysiotherapie in het gezondheidscentrum. Dat kan online en druk dan bij het patiëntenportaal op “inschrijven” of bel 035-5255160.

Zij kunnen u goed helpen en adviseren. Een eerste afspraak/consult hoeft niet direct te leiden tot een behandeling. De fysiotherapeut zal contact met uw huisarts zoeken als dat nodig is.

Op deze manier helpt u de druk op de huisartsenpraktijk te verminderen.

Twijfelt of u een afspraak nodig heeft? Kijk dan eerst even op www.thuisarts.nl

icoon-omlaag-geel

Telefonisch spreekuur huisartsen

Elke huisarts heeft een telefonisch terugbelspreekuur voor het beantwoorden van korte vragen en het doorgeven van uitslagen. Maak hiervoor een afspraak bij de doktersassistente.

Voor de spreekuren van de praktijkondersteuners krijgt u daags tevoren een herinnering middels een SMS-bericht. Hiervoor is het van belang dat wij over een correct 06-nummer van u beschikken. Indien u deze SMS-berichten niet op prijs stelt, kunt u dit aangeven bij de doktersassistente.

Spreekuur

De spreekuren van uw eigen huisarts en praktijkondersteuner vindt u in het onderstaande schema.

Afspraak verzetten

Natuurlijk kan het voorkomen dat u niet op uw afspraak kunt komen omdat u verhinderd bent. Om zoveel mogelijk patiënten te bedienen, kan op de door u afgezegde tijd een andere patiënt worden geholpen.

Daarom vragen wij u altijd uw afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen.

Wilt u zich online inschrijven bij de huisarts?

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud