Mijn huisarts online

Onze praktijk gebruikt MijnGezondheid.net (MGN). Via een beveiligd internetportaal kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een e-consult aanvragen (lees beslist de voorwaarden), online een afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner maken of een deel van uw dossier inzien. Daarnaast kunt u een reisdocument samenstellen. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte.

Tevens kunt u ook gebruik maken van de app MedGemak. Zet deze app op uw telefoon nadat u aangemeld bent voor Mijn Gezondheid.net. Zo kunt u ook makkelijk gebruik maken van veel mogelijkheden, zoals E-consulten, verzenden van foto’s of het aanvragen van herhaalrecepten. U kunt gebruik maken van mijngezondheid.net (MGN). Met deze functie kunt u een e-consult sturen naar uw huisarts en uw medicatie herhalen. Klik op de knop “MijnGezondheid.net” om in te loggen.

Klik hierna op de roze knop rechts: INLOGGEN MET DIGID en volg de gevraagde stappen. Installeer vervolgens de app Medgemak op uw smartphone en volg de stappen die hier gevraagd worden. Als u een account heeft aangemaakt, krijgt de huisarts automatisch een melding. Uw huisarts zal na deze melding het dossier voor u openen. Dit kan enkele dagen duren. 

Als u zich online wilt inschrijven kan dat ook. Klik dan op de knop “Online Inschrijven Patiënt”

Wilt u zich online inschrijven bij de huisarts?

Ik ben op zoek naar

Skip to content