Medisch fitness

Wilt u sporten, maar vindt u het prettig als een fysiotherapeut ‘meekijkt’? Bijvoorbeeld om te horen welke oefeningen voor u geschikt zijn? Of om zeker te weten dat u uw training verantwoord opbouwt?

Bij ons kunt u plezierig bewegen, zonder de strakke pakjes en harde muziek van een sportschool. Met altijd de medische kennis van een fysiotherapeut in de buurt.

Uw training start met een persoonlijke intake.

Voor wie?
Iedereen die zelfstandig kan trainen, elk niveau, jong en oud.

Hoe vaak?
U traint twee keer per week.

Wat zijn de kosten?

U betaalt € 20,40 per maand voor één training per week en € 40,30 per maand voor twee trainingen per week. De intake kost eenmalig € 55,-. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

U kunt per maand opzeggen.

Afmeldings-, en reserveringssysteem

Voor extra service en gemak kunt u gebruik maken van ons online afmeldings- en reserveringssysteem voor Medisch fitness.

Het systeem is zo ingesteld dat u standaard bent aangemeld voor de groep waarin u altijd al bij ons komt. Reserveren voor uw vaste dag en tijd is dus niet nodig. Wel willen wij dat u het gebruikt om u af te melden als u niet kunt komen. Scheelt weer een telefoontje of mailtje.

Daarnaast kunt u eenvoudig in de planner de afgemelde les op een andere dag en tijd inhalen. In het online overzicht staan alle groepen en ook hoeveel plek er nog is in een groep. Reserveer dus gerust een ander moment om te komen.

Wanneer gebruikt u het afmeldings-, en reserveringssysteem?

  • Voor het afmelden van uw medisch fitness les
  • Voor het plannen van een inhaal moment

Afmelden bij vakantie?
U kunt zich een maand vooruit afmelden voor uw medisch fitness groepen. Wij vragen u dan ook of u hier gebruik van wilt maken.

Voordelen:
U kunt zelf uw afspraken wijzigen en het geeft u en uw medesporters de mogelijkheid om ook op een ander moment te komen sporten als u een keertje verhinderd bent.

Werkwijze:
Om uw medisch fitness afspraak te annuleren of een ander moment in te plannen klik hier. Via de mail heeft u van ons uw inlog gegevens gekregen, bewaar deze goed.

Starten met medisch fitness?

Neem vandaag nog contact met ons op. Wij plannen u dan in voor een intake bij de fysiotherapeut. Deze stelt samen met u uw trainingsschema op.

Een afspraak voor medisch fitness kan alleen op de locatie Huizermaat plaatsvinden.

Wilt u een afspraak maken voor medisch fitness?

Ik ben op zoek naar

Ga naar de inhoud