Psycholoog

De Gooise Psychologen Praktijk is een groepspraktijk van psychologen en psychotherapeuten met specialisaties op diverse terreinen. De praktijk is gevestigd aan de Jan van Brakelstraat in Huizen. Omdat zorg dicht bij huis belangrijk is houden verschillende van onze psychologen ook spreekuur in de diverse gezondheidscentra in de regio, waaronder het Gezondheidscentrum Bovenmaat.

icoon-omlaag-geel

Bij onze praktijk vindt u een persoonlijk hulpaanbod, gericht op uw hulpvraag. Na aanmelding wordt met u in kaart gebracht wat u van ons verwacht waarna onderzoek en/of behandeling gestart kan worden. Psychologische zorg wordt vergoed vanuit de Basisverzekering en wij hebben contracten met de verschillende zorgverzekeraars. Binnen onze praktijk bieden wij zowel Basis Generalistische GGZ als Specialistische GGZ.

Wij bieden ook psychologische zorg voor Kind en Jeugd. Er werken diverse geregistreerde kinder- en jeugdpsychologen die ervaring hebben met diagnostiek en behandeling van kinderen van 0-18 jaar. In de afgelopen jaren is daaraan toegevoegd de diagnostiek van Leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie. Voor de Kind en Jeugd zorg hebben wij contracten met de omliggende gemeentes.

Psychologische zorg wordt niet meer bij alle klachten of behandelmethoden vergoed. Ook voor deze hulpverlening kunt u bij ons terecht.

Voor een afspraak of verdere informatie kunt u ons bereiken via 035 5230417. Indien u eerst meer over onze praktijk wilt weten kunt u onze website bezoeken.

Vragen? Neem contact op!

Ik ben op zoek naar

Skip to content