Nieuw Afmeldings- en reserveringssysteem voor medisch fitness!

 In Nieuws

Voor extra service en gemak kunt u gebruik maken van ons online afmeldings- en reserveringssysteem voor Medisch Fitness.

Het systeem is zo ingesteld dat u standaard bent aangemeld voor de groep waarin u altijd al bij ons komt. Reserveren voor uw vaste dag en tijd is dus niet nodig. Wel willen wij dat u het gebruikt om u af te melden als u niet kunt komen. Scheelt weer een telefoontje of mailtje.

Daarnaast kunt u eenvoudig in de planner de afgemelde les op een andere dag en tijd inhalen. In het online overzicht staan alle groepen en ook hoeveel plek er nog is in een groep. Reserveer dus gerust een ander moment om te komen.

Wanneer gebruikt u het online afmeldings- en reserveringssysteem?

  • Voor het afmelden van uw medisch fitness les
  • Voor het plannen van een inhaal moment

Afmelden bij vakantie?
U kunt zich een maand vooruit afmelden voor uw medisch fitness groepen. Wij vragen u dan ook of u hier gebruik van wilt maken.

Voordelen:
U kunt zelf uw afspraken wijzigen en het geeft u en uw medesporters de mogelijkheid om ook op een ander moment te komen sporten als u een keertje verhinderd bent.

Werkwijze:
Om uw medisch fitness afspraak te annuleren of een ander moment in te plannen klik hier. Via de mail heeft u van ons uw inlog gegevens gekregen, bewaar deze goed.

Mochten zich problemen voor doen, kunt u dit altijd melden bij uw begeleidende fysiotherapeut of Sandra. Veel sport plezier!

Sportieve groet,

Afdeling fysiotherapie

Ik ben op zoek naar

Skip to content