Dank voor een prachtige dag!

 In Nieuws

Op 31 augustus was mijn laatste werkdag voor mijn pensioen. ’s Middags hadden mijn geweldige collega’s een prachtige afscheidsreceptie georganiseerd, waar ook kennis gemaakt kon worden met mijn opvolgers, Marjolein Bergman en Jeroen Oeben. Ik ben erg geraakt door het grote aantal mensen die kwamen om mij de hand te drukken (of te omhelzen). Ondanks de drukte werden heel veel dierbare herinneringen opgehaald. Het aantal prachtige kaartjes, foto’s, bloemen, zelfgemaakte herinneringen of kadootjes heeft me echt overstelpt. En dan is er ook nog een prachtig bedrag overgemaakt aan het goede doel; Artsen Zonder Grenzen. Ik wil iedereen uit de grond van mijn hart bedanken voor al dit moois. Ik ga echt genieten van mijn pensioen, maar ik ga mijn fantastische patiënten ook zeker missen.

Hartelijke groet,

Bert Pothast

Ik ben op zoek naar

Naar de inhoud springen